Har du lyst til at deltage?


 

Hold dig ikke tilbage. Giv dig til kende. Måske vil du vide lidt mere.

 

Vi imødeser gerne henvendelser fra voksne mennesker


over 18 år, der har lyst til at være med til at lave teater såvel på scenen som bag den. Vi kræver primært ansvarlighed. Vi er ikke en selskabelig forening. Når vi laver noget, sætter vi disciplinen i højsædet. Prøver og arbejdsopgaver møder vi forberedte til, og hvad vi lover hinanden, holder vi. Vi møder til tiden, og vi slutter til tiden.


 

Talent er en god ting. Det samme er erfaringer med teater.


Men det er altså ikke meget bevendt, hvis vi lader det gå op i skæg og blå briller. Derfor er vi bevidste om, at det der tæller er at samle på folk med erfaringer, kunnen og ikke mindst lyst til at lave teater.

 

Opgaver er der nok af

 

Spille teater

Instruere

Sufflere

Lave rekvisitter

Finde rekvisitter

Lave kulisser

Lave effekter

Finde kostumer

Ordne lys/lyd

Opsøge sponsorer

Lave PR

Få idéer

Sælge billetter

Finde nye stykker

Lave teaterbesøg

Fester for os selv

Udforme tryksager

Plakat, program

Skrive tekster

m.m.

 

 

Vi tror på,

 

at den eneste chance, vi har for at blive på banen og få mulighed for at gøre det, vi har lyst til at lave i vores fritid er, at vi præsterer nogle forestillinger, der er værd at overvære. Vi kan ikke tillade os at servere noget, der er på linje med en revy i den lokale idrætsforening. Vi har ikke denne forenings bagland bag os og dermed salg af et forudsigeligt antal billetter. Vores forestillinger skal udbydes til folk, der har lyst til en teateroplevelse. Hvis vi ikke formår at lave noget, der er anderledes end dilletanten med én opførelse med efterfølgende bal i Snøvleballe Forsamlingshus, dør vi. Så enkelt er det!

 


Nået hertil har du måske en interesse i at deltage. I så fald skriv eller kontakt os på anden vis. Du er sandsynligvis fra lokalområdet og har kendskab til en eller flere af os Vi har vedtægter, som du kan få tilsendt.