Her & nu


September 2014

Vi må se i øjnene, at vi ikke kommer i gang med at lave amatørteater med Bemsen. Det var sjovt, spændende, givende og dejligt, mens det stod på, og der skal stadig lyde en stor tak til alle, der deltog - ikke mindst publikum..

 

April 2011

Den planlagte forestilling 2007 måtte desværre udgå af helbredsmæssige årsager. Disse blev overvundet, og vi satsede på at være klar med "Katapult" januar 2008, men sygdommen var ikke overvundet.

 

 

Lidt gamle nyheder


Februar 2006 hviler vi os på laurbærrene efter "Hash, oliven og sorte blonder", som vi opførte 9 gange på Himmerlands Teater, januar 2006. Regninger er betalt, der er ryddet op, og vi har sluttet sæsonen af med en selskabelig sammenkomst.
   
07. januar, 2006
Premieren gik godt. Vi havde næsten fuldt hus. I dag og i morgen er der udsolgt. Publikum udtrykte stor tilfredshed med at kunne spise inden forestillingen, og der var kun ros til overs for maden. Velsmagende og rigelig.

En tilfreds instruktør efter premieren

 

     
Inge Lund Christiansen tager imod  
Publikum møder   Der er rettet an til spisning
   
18. januar, 2006 Vi har nu spillet 6 forestillinger og har kunnet melde udsolgt. Kommende weekend spiller vi ikke, da Himmerlands Teater har et gæstespil.
   
Jens Jensen, Erik Kjær og Lars Munk

Lis Oddershede, Lars Munk og Louise Kronborg

En italiener dukker op. Foto: Niels Bo Nielsen

 

 Der bydes på småkager.  Foto: Niels Bo Nielsen

Martin Halkjær, Louise Kronborg og Jens Jensen Lis Oddershede og Erik Kjær
De to advokater med deres sekretær.  Foto: Niels Bo Nielsen

 Fru Lundsø spørger Belporco til råds.  Foto: Niels Bo Nielsen

  
29.januar, 2006

For første gang har vi oplevet at kunne melde udsolgt til alle 9 forestillinger. Over 500 har købt billet til vores historie.

 

Det har været en fornøjelse at spille på Himmerlands Teater. Stedet fik mange pæne ord med på vejen.

   


test